Subtitulo

Troba la teva parella


cabecera

cabecera

dimecres, 23 d’abril del 2014

Feliç Diada de Sant Jordi!

Davant l´arribada d´una data tan especial com la d´avui, hem decidit obrir un petit parèntesi en l´exposició de la Teoria Triangular de l´Amor de Sternberg. El 23 d´abril, dia de l´Amor i de la Cultura, de la rosa i del llibre, volem proposar-vos un parell de lectures que trobareu de gran interés.

Amor al segon intent (Antoni Bolinches)

L´autor d´aquesta primera proposta és Antoni Bolinches, Psicòleg, Sexòleg,
Escriptor, conferenciant i col·laborador de SamSara, especialitzat en els tractaments dels conflictes de parella, les disfuncions sexuals i les teràpies de creixement personal.

L´obra que us presentem, Amor al segon intent, té un doble objectiu. D´una banda, ajudar a comprendre el funcionament de la parella. De l´altra, oferir les claus necessàries per a la resolució dels conflictes que poden sorgir en el curs de la relació. L´autor emfasitza que, després d´un fracàs sentimental, és fonamental que existeixi un procés d´aprenentatge, enfocat a assolir un èxit posterior.
 
Aquest llibre ofereix diverses eines d´autoajuda, d´entre les quals destaca el mètode Bolinches, dirigit a saber detectar quina és la millor elecció, a ajudar a gestionar els problemes de la relació i a oferir les pautes necessàries per a decidir quan és adequat intentar millorar una relació que no funciona o quan convé més buscar una nova relació que pugui funcionar.
 
Elaborat des d´un punt de vista molt didàctic, l´obra ofereix un decàleg essencial per a assolir la felicitat en una relació de parella. Aquest decàleg esdevé la base fonamental sobre la qual es desenvolupa el text, elaborat després de més de dos anys i mig de treball i fruit de l´àmplia experiència com a sexòleg i psicòleg de l´autor.
 
Aquest llibre el podeu trobar en dues versions: escrit en català, amb el títol Amor al segon intent (Editorial Cossetània) i en castellà, titolada Amor al segundo intento (DeBolsillo).
 
Frases de l´autor:
 
"L´estabilitat de la parella es recolza en quatre punts: que s´acobli bé sexualment, que tingui caràcters compatibles, que comparteixi la mateixa escala de valors i que parteixi d´un projecte de vida convergent".
 
"No s´esforci en fer que la seva parella l´entengui, sinó en entendre la seva parella" .
 
"No confongui una parella per a sempre amb estar sempre amb la parella".
 
Podeu trobar més informació sobre l´autor a la seva página web: http://www.abolinches.com/
 
De single a LP: En busca del amor sin fecha de caducidad (Maria del Carme Banús i Montserrat Ribot)

La següent proposta és una obra conjunta de dues autores. D´una banda, Maria del Carme Banús, Directora de SamSara, empresa líder en el sector de les relacions estables, Màster en PNL i Coach ontològic. De l´altra, Montserrat Ribot, Psicoterapeuta, Coach personal i executiva, especialitzada en  lideratge, relacions interpersonals i comportament estratègic.

De single a LP és una obra enfocada a totes aquelles persones "singles" que desitgen, de veritat, trobar una relació de parella sòlida i estable. A través del text, les autores proposen un mètode demostrat mitjançant el qual es pot assolir aquest objectiu i fruit de la seva dilatada experiència profesional en l`àmbit de les relacions de parella.

Aquest llibre constitueix un autèntic "manual per trobar parella" enfocat des d´un punt de vista seriòs, didàctic i alhora amè. Banús i Ribot identifiquen un seguit de factors (problemes d´autoestima, pors, ressentiments,...) que dificulten trobar parella i establir relacions duradores. Per això, l´inici de l´obra es centra en la identificació d´aquests factors per part del lector, amb l´objectiu de poder-los superar definitivament.

La segona part de l´obra es focalitza en la cerca de la persona més adequada, on s´atorga un paper primordial a la compatiblitat entre ambdos membres de la parella. A més a més, també s´ofereixen unes pautes sobre quins són els tipus de persones a evitar quan es desitja una relació estable.

De Single a LP el trobareu escrit en castellà i editat per Urano.

Podeu trobar més información de les autores a les pàgines web:

Maria del Carme Banús: www.samsara.es

Montserrat Ribot: http://www.montserratribot.com/

Només ens queda desitjar-vos una bona lectura i... Feliç Diada de Sant Jordi!


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada